Image of Ilona Svobodová

Ilona Svobodová

Sorry, couldn't find any biography for Ilona Svobodová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jun 20, 1960
Movie/TV Credits:
28
First Appeared:
In the series Bakaláři 1972-02-19
Latest Project:
Series Tajná historie – Sexuální dějiny českých zemí 2020-11-18
Known For
Poster of Tajná historie – Sexuální dějiny českých zemí
Poster of Naši furianti
Poster of Wyrd Sisters
Poster of Patnácté léto
Filmography
Series Tajná historie – Sexuální dějiny českých zemí Commentary (voice) 2020-11-18
Series Všechny moje lásky Unknown 2015-01-25
Movie Případ pro rybáře Modrovouska 2013-01-20
Movie Bastardi III Majerová 2012-09-20
Movie Naši furianti Marie Dubská 2012-01-12
Movie Bastardi 2 Majerová 2011-10-27
Movie Wyrd Sisters Lady Felmetová, vévodkyně – jeho žena 2007-11-10
Series The Street Jitka Farská 2005-09-05
Movie Brouk v hlavě Unknown 2003-01-05
Movie O Ječmínkovi 2003-01-23
Movie Den, kdy nevyšlo slunce 2002-01-06
Movie Ta třetí 2002-03-24
Movie Patnácté léto Unknown 1994-01-01
Series Přítelkyně z domu smutku lékařka ve věznici 1992-01-01
Movie Jen o rodinných záležitostech Monika Nekludová, Mrázkova milenka 1991-04-01
Series Věčný tulák Sováková 1990-01-01
Series Druhý dech Unknown 1989-10-01
Movie Ten zázračný dotek lásky 1988-02-27
Movie Piloti 1988-01-01
Series Strom pohádek Unknown 1987-01-01
Series Slavné historky zbojnické Unknown 1986-03-08
Movie Oldrich and Bozena Božena 1985-08-01
Series Černá země Lída 1985-01-01
Movie Anynka a čert Unknown 1984-01-01
Movie Serpent's Poison Vladka 1982-02-01
Movie Má láska s Jakubem 1982-12-10
Movie O labuti Unknown 1982-03-08
Series Bakaláři Unknown 1972-02-19