Image of Eliška Pleyová

Eliška Pleyová

Sorry, couldn't find any biography for Eliška Pleyová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jul 8, 1910
Movie/TV Credits:
20
First Appeared:
In the movie Děvčátko, neříkej ne! 1932-02-19
Latest Project:
Movie Okouzlená 1942-11-06
Known For
Poster of Okouzlená
Poster of Mořská panna
Poster of Lízino štěstí
Poster of Camel Through The Eye Of A Needle
Filmography
Movie Okouzlená 1942-11-06
Movie Host do domu Unknown 1942-08-21
Movie The Girl in Blue 1940-01-26
Movie Madla zpívá Evropě Ptáčková 1940-03-29
Movie Lízino štěstí Marcela 1939-02-10
Movie Dědečkem proti své vůli sekretářka 1939-08-04
Movie Svátek věřitelů Zuzi 1939-10-13
Movie Mořská panna 1939-12-01
Movie Slečna matinka Unknown 1938-08-19
Movie Camel Through The Eye Of A Needle 1937-01-19
Movie Žena na rozcestí Božka 1937-07-02
Movie Virginity 1937-11-04
Movie Důvod k rozvodu 1937-08-20
Movie Irčin románek animírka 1936-09-11
Movie Švadlenka 1936-11-27
Movie Diagnosa X 1934-02-09
Movie Anita v ráji manekýnka 1934-03-30
Movie Děvčátko, neříkej ne! manekýnka Inka 1932-02-19
Movie Před maturitou Jansová 1932-09-09
Movie Your Money or Your Life Helena 1932-10-14