Image of Zorka Janů

Zorka Janů

Sorry, couldn't find any biography for Zorka Janů. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jul 9, 1921
Movie/TV Credits:
12
First Appeared:
In the movie Madla from the Brickworks 1933-09-22
Latest Project:
Movie Kluci na řece 1944-08-25
Known For
Poster of Z českých mlýnů
Poster of Minulost Jany Kosinové
Poster of Fiery Summer
Poster of Děvčata, nedejte se!
Filmography
Movie Kluci na řece Helenka 1944-08-25
Movie Z českých mlýnů Liduška 1941-11-19
Movie Pacientka dr. Hegla Ela Heglová 1940-08-30
Movie Čekanky Jiřina Krátká 1940-04-05
Movie Minulost Jany Kosinové Vlasta 1940-09-27
Movie Burian the Liar Countess Karla 1940-09-13
Movie Tulák Macoun 1939-09-01
Movie Fiery Summer Červená Klárka 1939-10-20
Movie The Merry Wives 1938-09-16
Movie School Is the Foundation of Life septimánka Jiřina Nováková 1938-11-11
Movie Děvčata, nedejte se! 1937-08-27
Movie Madla from the Brickworks 1933-09-22