Image of Marta Vančurová

Marta Vančurová

Sorry, couldn't find any biography for Marta Vančurová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Sep 7, 1948
Movie/TV Credits:
23
First Appeared:
In the movie Nevěsta 1970-09-25
Latest Project:
Movie Na krátko 2018-05-24
Known For
Poster of Na krátko
Poster of Men in Rut
Poster of Pravda a lež
Poster of Kam nikdo nesmí
Filmography
Movie Na krátko babička 2018-05-24
Series The Last Cyclist matka Helgy 2014-05-04
Movie Čerešňový chlapec 2011-01-01
Movie Men in Rut Pavla 2009-08-20
Movie Bolero Čihanová matka 2004-03-11
Movie Dvanáct měsíčků Unknown 1992-01-01
Movie Pravda a lež 1992-01-01
Movie Zachýsek, zvaný Rumělka 1991-06-01
Movie Jen o rodinných záležitostech Lída Mrázková zvaná Mila 1991-04-01
Movie Mág Márinka 1988-03-01
Movie Forbidden Dreams matka 1987-09-01
Series Synové a dcery Jakuba skláře 1986-02-09
Series Tři cesty k domovu Jana 1983-01-01
Series Vyhnanství 1982-01-01
Movie Spor architekta Zítka Berta Zítková 1982-04-11
Movie Sluníčko na houpačce Julka 1981-01-01
Movie Kam nikdo nesmí Lucie Rýdlová (voice) 1979-11-16
Movie Shadows of a Hot Summer Tereza 1978-09-13
Movie Day for My Love Marie 1977-06-01
Movie Lovers in the Year One Helena Poláková 1974-03-15
Movie Joachim, Put It in the Machine prodavačka Blanka 1974-08-30
Series Jana Eyrová 1973-04-20
Movie Nevěsta Zdena 1970-09-25