Image of Miloslav Homola

Miloslav Homola

Sorry, couldn't find any biography for Miloslav Homola. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Feb 4, 1923 In Olomouc, Československo
Movie/TV Credits:
17
First Appeared:
In the movie Anna proletářka 1953-02-20
Latest Project:
Movie Zálety koňského handlíře 1991-06-22
Known For
Poster of Hodinář
Poster of Panenka z vltavské tůně
Poster of Píseň pro Rudolfa III.
Poster of Kasaři
Filmography
Movie Zálety koňského handlíře Unknown 1991-06-22
Movie Hodinář 1988-01-01
Movie Hlava plná slunce Unknown 1986-01-01
Series Slavné historky zbojnické Unknown 1986-03-08
Movie Give the Devil His Due Teacher 1985-10-01
Movie Zaspala nevěsta Unknown 1984-01-01
Movie Šílený kankán Unknown 1983-05-01
Movie Propast 1982-01-01
Movie Má láska s Jakubem 1982-12-10
Movie Fanda Unknown 1977-01-01
Movie Panenka z vltavské tůně Unknown 1976-03-21
Series Píseň pro Rudolfa III. dědeček 1967-04-01
Movie Zmizení pana Hirsche Unknown 1965-01-01
Movie Kasaři Worker 1958-06-27
Movie I Dutifully Report Kunert 1958-01-03
Movie The Circus Will Be 1954-10-15
Movie Anna proletářka 1953-02-20