Image of Milan Stehlík

Milan Stehlík

Sorry, couldn't find any biography for Milan Stehlík. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Apr 13, 1944 In Mladá Boleslav, Protectorate Bohemia and Moravia [now Czech Republic]
Movie/TV Credits:
16
First Appeared:
In the series Princ a chuďas 1971-12-25
Latest Project:
Movie Sluha dvou pánů 2001-12-15
Known For
Poster of Smůla
Poster of Čertův švagr
Poster of Naši furianti
Poster of Princ a chuďas
Filmography
Movie Sluha dvou pánů číšník 2001-12-15
Movie Smůla 1999-01-03
Movie Rok na vsi Unknown 1997-01-18
Series Laskavý divák promine Werner 1994-01-01
Movie Světýlka z blat Potter 1992-03-23
Movie Princezna za dukát král 1991-12-26
Movie Pernikářka a větrný mládenec 1990-01-01
Movie Princezna Slonbidlo truhlář 1990-01-01
Movie Hádání s Hadovkou Courtier 1987-01-01
Movie Zatmění všech sluncí dělník 1987-08-26
Movie Sázka na třináctku Ulrych 1985-05-01
Movie Čertův švagr 1984-01-01
Movie Naši furianti Martin Bušek 1983-01-01
Movie Loupežnická pohádka Unknown 1980-02-06
Movie Schovávaná na schodech Unknown 1972-01-01
Series Princ a chuďas Otloukánek 1971-12-25