Image of Eva Prchlíková

Eva Prchlíková

Sorry, couldn't find any biography for Eva Prchlíková. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Dec 21, 1919
Movie/TV Credits:
16
First Appeared:
In the movie Sextánka 1936-03-13
Latest Project:
Movie Velká přehrada 1942-10-16
Known For
Poster of Mořská panna
Poster of Ideál septimy
Poster of Děvčata, nedejte se!
Poster of Jarčin profesor
Filmography
Movie Velká přehrada Kavanová 1942-10-16
Movie Slávko nedej se! Věra 1939-01-20
Movie Lízino štěstí Eva 1939-02-10
Movie Děvče z předměstí anebo Všecko příjde na jevo Rozárka 1939-03-10
Movie Mořská panna 1939-12-01
Movie Eighteen Years Old 1939-04-21
Movie Kdybych byl tátou 1939-03-10
Movie The Merry Wives 1938-09-16
Movie Ideál septimy Unknown 1938-09-16
Movie Andula vyhrála Gisela, dcera Kalousových 1938-12-02
Movie Co se šeptá Klára 1938-09-27
Movie Pán a sluha 1938-09-30
Movie Jarčin profesor 1937-08-13
Movie Děvčata, nedejte se! 1937-08-27
Movie Sextánka 1936-03-13
Movie Irčin románek chovanka 1936-09-11