Image of Jana Stryková

Jana Stryková

Sorry, couldn't find any biography for Jana Stryková. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Apr 22, 1979 In Brno, Czechoslovakia [now Czech Republic]
Movie/TV Credits:
15
First Appeared:
In the movie Stop 2008-02-03
Latest Project:
Movie Past 2020-02-16
Known For
Poster of Slunečná
Poster of Tátové na tahu
Poster of Bydlet jako...
Poster of Dokonalý svět
Filmography
Series Slunečná Petra Slaninová 2020-01-11
Movie Past Švábová 2020-02-16
Movie Přes prsty Reporter (voice) 2019-08-29
Movie Cesta do nemožna Unknown 2019-10-30
Series Kadeřnictví Radka 2018-05-14
Series Tátové na tahu 2018-09-09
Series Bydlet jako... Host 2017-09-01
Movie Případ pro malíře Jana Zezulová 2016-01-17
Movie Manžel na hodinu Zuzana 2016-12-22
Movie Jak se zbavit nevěsty 2016-04-28
Movie Child 44 Mara 2015-03-15
Movie Icing Vladana 2014-06-05
Series Dokonalý svět Vanda Dvořáková, produkční 2010-09-01
Movie Hospoda U bílé kočky Kristýna 2009-01-01
Movie Stop Unknown 2008-02-03