Image of Ljuba Hermanová

Ljuba Hermanová

Sorry, couldn't find any biography for Ljuba Hermanová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Apr 23, 1913
Movie/TV Credits:
23
First Appeared:
In the movie Your Money or Your Life 1932-10-14
Latest Project:
Series GENUS 1995-01-02
Known For
Poster of Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene!
Poster of Včera neděle byla
Poster of Cácorka
Poster of S vyloučením veřejnosti
Filmography
Series GENUS Self 1995-01-02
Movie Písničky Na zábradlí Herself 1986-01-01
Movie Silvestr 1978 1978-12-31
Movie The Murder of Mr. Devil 1970-09-18
Movie Dialogue 20-40-60 Women 1 (segment "The Sixty-Year-Olds") 1968-09-02
Movie Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene! 1966-01-01
Movie Ztracená revue 1961-01-01
Movie I Dutifully Report Prostitute 1958-01-03
Movie Morálka paní Dulské 1958-09-19
Movie Až se vrátíš... 1948-11-23
Movie Otec Kondelík a ženich Vejvara 1938-01-14
Movie Včera neděle byla Berta 1938-03-11
Movie The Doll Hella 1938-03-31
Movie Ze všech jediná Mabel 1937-11-05
Movie Cácorka Lidla 1935-06-07
Movie Bezdětná Irma 1935-11-08
Movie Pán na roztrhání Rita 1934-06-22
Movie Don't Make Grandpa Angry 1934-12-21
Movie Vražda v Ostrovní ulici Irma Horthová 1933-03-24
Movie I'm a Girl with a Devil in the Flesh Anna Marie Veselá 1933-08-25
Movie S vyloučením veřejnosti Helena Králová-Marková 1933-09-08
Movie U svatého Antoníčka Unknown 1933-10-27
Movie Your Money or Your Life Tondova dívka 1932-10-14