Image of András Stohl

András Stohl

Sorry, couldn't find any biography for András Stohl. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Feb 23, 1967 In Budapest, Hungary
Movie/TV Credits:
23
First Appeared:
In the movie Memoirs of a River 1990-02-08
Latest Project:
Series Bödörék 2020-05-01
Known For
Poster of Bödörék
Poster of Géniusz, az alkimista
Poster of Mayday Mayhem
Poster of The Conquest
Filmography
Movie Final Report Mayor 2020-02-27
Series Bödörék Bödör Gáspár 2020-05-01
Movie FOMO: Fear of Missing Out Apa 2019-10-10
Movie Valami Amerika 3 Kokó 2018-02-15
Movie Pappa pia Wizy 2017-08-15
Movie The Game Creator Játékkészítö 2016-05-26
Series Válótársak Bálint Sáfár 2015-11-19
Movie István, a király - 30. éves jubileumi előadás Koppány 2013-08-20
Movie Hőskeresők Polyák 2013-08-27
Movie Nejem, nőm, csajom Attila 2012-12-19
Series Géniusz, az alkimista Brunner Péter 2010-03-03
Movie A hét nyolcadik napja Sanyika 2006-12-03
Movie Rap, revü, Rómeó Pele 2004-01-04
Movie My Father Werner M. 2004-10-12
Movie Mayday Mayhem Veréb Géza, focista 2001-12-06
Movie Rosszfiúk Lehota Árpád 2000-02-03
Movie Fairy Tale Auto Szűcs János 2000-12-14
Movie Európa expressz Béci 1999-03-18
Movie Espresso Gábor 1998-10-01
Movie The Conquest Unknown 1996-12-12
Movie Ruthless Times Cövek 1992-02-14
Movie Memoirs of a River Matej 1990-02-08
Movie Meteo Unknown 1990-02-22