Image of Eva Čížkovská

Eva Čížkovská

Sorry, couldn't find any biography for Eva Čížkovská. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Oct 11, 1965 In Praha, Československo
Movie/TV Credits:
14
First Appeared:
In the series Chlapci a chlapi 1988-10-02
Latest Project:
Movie Taxikář 2022
Known For
Poster of Kameňák
Poster of Nexus
Poster of Nedosněné sny
Poster of Chlapci a chlapi
Filmography
Movie Taxikář 2022
Movie Bastardi 4: Reparát 2022
Movie Když prší slzy 2022
Series Kameňák Jiřičná 2019-02-22
Series Ohnivý kuře kuchařka Jarka 2016-03-05
Movie Christmas 'Killing Joke' 2015-12-03
Movie Bad Joke 4 Sára Kohnová 2013-10-10
Movie Bastardi 2 Lamrová 2011-10-27
Movie Bastardi Lamrová 2010-10-28
Movie Král Lear Ona 2003-05-27
Movie Nexus Dendroid 1994-01-01
Movie Discopríbeh 2 striptérka Ála 1991-11-07
Movie Nedosněné sny 1989-03-01
Series Chlapci a chlapi Unknown 1988-10-02