Image of Jana Boušková

Jana Boušková

Sorry, couldn't find any biography for Jana Boušková. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
May 8, 1954 In Kladno, Czechoslovakia [now Czech Republic]
Movie/TV Credits:
27
First Appeared:
In the movie We, the Lost Girls 1972-12-05
Latest Project:
Movie Summer with the gentleman 2019-02-14
Known For
Poster of Život a doba soudce A. K.
Poster of Nováci
Poster of Strach má velké oči
Poster of Královský gambit
Filmography
Movie Summer with the gentleman 2019-02-14
Movie Případ pro lyžaře Tonka 2016-01-24
Movie Jak se zbavit nevěsty 2016-04-28
Series Život a doba soudce A. K. sestra Kubátová 2014-09-01
Movie Bastardi 2 Starostová 2011-10-27
Series Prostřeno! Commentary (voice) 2010-03-01
Movie Princezna Ano Unknown 2010-04-05
Series Ošklivka Katka Zuzana Bertoldová 2008-03-03
Movie Tajemství mořské panny 1998-03-23
Movie Rok na vsi Unknown 1997-01-18
Movie Červený kamínek krčmářka 1997-02-02
Series Nováci Marie Dvořáková 1995-04-19
Series Přítelkyně z domu smutku Andy 1992-01-01
Movie Princezna Duše 1991-01-01
Movie Třetí táta 1988-01-01
Movie V novinách psali 1987-01-01
Movie Zbohom, sladké driemoty 1983-05-19
Movie The Death of a Talented Cobbler Lída 1982-01-01
Movie O stříbrném a zlatém vajíčku Unknown 1981-01-01
Movie Strach má velké oči Lesněnka 1980-08-01
Series Žena za pultem Michala, dcera Anny Holubové 1977-12-10
Movie Odysseus and the Stars Ucetní 1976-09-01
Movie Nezbedná pohádka princezna Máňa 1976-01-01
Movie Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert 1976-01-18
Movie Královský gambit Unknown 1974-01-01
Movie Adam and Otka 1973-12-07
Movie We, the Lost Girls Bozenka 1972-12-05