Image of Oldřich Vízner

Oldřich Vízner

Sorry, couldn't find any biography for Oldřich Vízner. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
May 6, 1947
Movie/TV Credits:
50
First Appeared:
In the movie The Cremator 1969-03-14
Latest Project:
Series Ententýky 2012-09-05
Known For
Poster of Čapkovy kapsy
Poster of The Vampire Wedding
Poster of Mistr Kampanus
Poster of O ptáku Ohniváku
Filmography
Series Ententýky Vilém Brouk 2012-09-05
Series Čapkovy kapsy Unknown 2011-09-04
Series Dokonalý svět Zdeněk Kopista 2010-09-01
Movie Ruth to vidí jinak Magdin otec 2005-11-06
Series Bazén Pavel Bureš 2005-08-22
Movie Probuzená skála Unknown 2004-04-12
Movie Waterloo po česku Dr. Zawinul 2002-09-12
Series Bubu and Filip tatínek Lang 1996-11-01
Movie Generálka Jeho Veličenstva Unknown 1995-01-01
Movie Playgirls Patrik Škoda 1995-03-02
Movie Saturnin Saturnin 1994-04-14
Series Saturnin Saturnin 1994-04-14
Movie Mistr Kampanus Unknown 1993-01-01
Movie The Vampire Wedding Alfieri operní zpěvák 1993-09-29
Series Náhrdelník Unknown 1992-01-01
Series Co teď a co potom? Jarda 1991-01-01
Movie The Witches of the Suburbs tatínek Veroniky 1991-06-01
Movie Oko za oko Unknown 1991-06-15
Movie Kdo probudí Pindruše ...? princ Mirobel 1989-01-01
Series Bronzová spirála Unknown 1988-01-01
Movie My Daughter's Operation Unknown 1988-03-17
Movie Fanynka Unknown 1987-01-01
Series Strom pohádek Jiřík 1987-01-01
Movie Zatmění všech sluncí nadporučík 1987-08-26
Movie Území strachu Unknown 1986-01-02
Movie Veronika V.C. Bendl 1986-05-01
Series Synové a dcery Jakuba skláře Unknown 1986-02-09
Movie Růžový Hubert Unknown 1985-01-01
Movie O chytrém Honzovi Banene 1985-01-01
Movie Žáku Kašíku, nežeň se! Unknown 1985-01-01
Movie Honza a tři zakleté princezny Unknown 1984-01-01
Movie Sestricky Arnošt 1984-02-29
Series Tři cesty k domovu Stibral 1983-01-01
Movie Navždy do dálek Tichomoří Unknown 1983-01-01
Series Dynastie Nováků Unknown 1982-10-23
Movie Pohádka o mokrosuchém štěstí Unknown 1981-03-23
Movie Cutting It Short kadeřník Boďa Červinka 1981-02-01
Movie O ptáku Ohniváku Unknown 1980-03-19
Series Arabela Princ Vilibald 1980-12-25
Movie Silnější než strach Unknown 1979-01-01
Movie Prodaná babička Unknown 1978-01-01
Movie Co je platno kázat Unknown 1978-02-11
Movie Zlaté rybky Unknown 1978-04-01
Movie Léto s kovbojem Boba 1976-01-01
Movie Hadrián z Římsů Hadrián 1976-01-01
Movie Panenka z vltavské tůně Unknown 1976-03-21
Movie Čertova nevěsta Unknown 1975-03-11
Movie Na konci světa svobodník absolvent Maryška 1975-12-01
Series Bakaláři Unknown 1972-02-19
Movie The Cremator Kája 1969-03-14