Image of Sandra Pogodová

Sandra Pogodová

Sorry, couldn't find any biography for Sandra Pogodová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Apr 16, 1975 In Olomouc, Československo
Movie/TV Credits:
12
First Appeared:
In the movie Kamarád do deště II – Příběh z Brooklynu 1992-10-01
Latest Project:
Series To se ví 2019-09-15
Known For
Poster of Taxikář
Poster of Bedekr
Poster of Líbáš jako ďábel
Poster of Bathory: Countess of Blood
Filmography
Series To se ví Herself 2019-09-15
Series Taxikář Unknown 2017-11-01
Series Bedekr Guide 2014-10-01
Series Helena Helena Musilová 2012-03-22
Movie Líbáš jako ďábel 2012-05-17
Movie Doktor od jezera hrochů Sestra Veronika Krajánková 2010-02-25
Movie Bathory: Countess of Blood Sára 2008-07-10
Series Bazén uklízečka Denisa 2005-08-22
Movie Post Coitum Kleopatra 2004-05-19
Movie Non Plus Ultras opilá Katka 2004-08-04
Movie Pátek čtrnáctého Jitka 2003-01-26
Movie Kamarád do deště II – Příběh z Brooklynu ošklivka 1992-10-01