Image of Tasos Polyhronopoulos

Tasos Polyhronopoulos

Sorry, couldn't find any biography for Tasos Polyhronopoulos. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Movie/TV Credits:
23
First Appeared:
In the movie What Did You Do in the War, Thanassi? 1971-09-23
Latest Project:
Movie Hapi End 2001-12-20
Known For
Poster of Ακάκιε Τα Μανούλια Να Είναι Φίνα
Poster of Ρόκυ-0 Νο.2
Poster of Ιόλη
Poster of What Did You Do in the War, Thanassi?
Filmography
Movie Hapi End 2001-12-20
Movie Γαμπρός με το ζόρι 1990-01-01
Movie Ο Τοκογλύφος Unknown 1989-01-01
Movie Ο Τζογαδόρος Unknown 1989-01-01
Movie Γύφτος Και Γοητεία 1989-12-21
Movie Εξάρχεια ώρα: 12 Unknown 1988-01-01
Movie Ο μαχητής 1988-01-01
Movie Εγκέφαλος Με Βίδα... Και Βαλβίδα!!! Unknown 1988-01-01
Movie Το συνδικάτο των μπατήριδων Unknown 1988-01-01
Movie Πασοκομαζέματα Ανδρεοσκορπίσματα Unknown 1988-01-01
Movie Φάκελος Πολκ στον αέρα Unknown 1988-10-01
Movie Ακάκιε Τα Μανούλια Να Είναι Φίνα 1988-09-24
Movie Η ζωή αρχίζει στα σαράντα Unknown 1988-01-01
Movie Η τραπεζίτισσα της Black Bank Unknown 1987-01-01
Movie Λόρδαν ο βάρβαρος 1987-01-01
Movie Ρόκυ-0 Νο.2 προπονητής Ρόκυ 1987-03-09
Movie I Loved a Pontian 1986-03-06
Movie Ο Άνθρωπος από το Τσέρνομπιλ Unknown 1986-01-01
Series Ιόλη Unknown 1986-09-28
Movie Ο Υπηρέτης Unknown 1985-01-01
Movie Κόκκορας στο χαρέμι του 1985-01-01
Movie Είσαι στην ΕΟΚ, μάθε για την ΕΟΚ Unknown 1981-01-01
Movie What Did You Do in the War, Thanassi? Unknown 1971-09-23