Image of Giorgos Kyriakidis

Giorgos Kyriakidis

Sorry, couldn't find any biography for Giorgos Kyriakidis. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jan 1, 1938 In Novorossiysk, Soviet Union [now: Russia]
Movie/TV Credits:
31
First Appeared:
In the movie Brother Anna 1963-09-01
Latest Project:
Movie To remali tis Athinas 1985-01-01
Known For
Poster of Γεύση από Ελλάδα
Poster of Ο Κύριος Σταθμάρχης
Poster of Ο τρελός τα 'χει 400
Poster of Μία γυναίκα κατηγορείται
Filmography
Movie To remali tis Athinas Cop 1985-01-01
Movie Καταζητείται το πρόσωπο της ημέρας 1983-01-01
Movie Μπορούμε και κάτω απ' τα θρανία 1983-10-18
Movie Πάμε Για... Καφέ; 1981-06-09
Movie Γεύση από Ελλάδα 1980-01-01
Movie Καθένας Με Την Τρέλλα Του... police officer 1980-01-01
Movie Operation Orient 1978-04-25
Movie Ένας τρελός τρελός αεροπειρατής Angelos Rontos 1973-10-10
Movie Ο αντιφασίστας 1972-04-08
Movie Ο Κύριος Σταθμάρχης Unknown 1972-01-01
Movie From the Stable to the Salon Unknown 1972-01-01
Movie Ζούσα Μοναχός Χωρίς Αγάπη 1971-01-01
Movie Αγάπησα έναν αλήτη 1971-01-01
Movie Ο τελευταίος των κομιτατζήδων 1970-02-07
Movie Νάτανε το 13 νά 'πεφτε σε μας 1970-01-01
Movie Ο Άνθρωπός Της Καρπαζιάς henchman #3 1969-01-01
Movie Ο Παραμυθάς man at the airport 1969-01-01
Movie Καπετάν φάντης μπαστούνι 1968-01-01
Movie Ο τρελός τα 'χει 400 1968-10-21
Movie The Brightest Bouzouki 1968-01-01
Movie Μείνε κοντά μου αγαπημένε 1968-01-01
Movie Η Αγάπη Μας Unknown 1968-03-25
Movie Ο Παλιάτσος Unknown 1968-10-05
Movie Η ώρα της οργής Field worker 1968-09-18
Movie Viva Rena customer 1967-01-01
Movie The Big Fool director 1967-01-01
Movie Ο Στρίγγλος Που Έγινε Αρνάκι Navy Cadet 1967-10-12
Movie Δημήτρη μου... Δημήτρη μου Unknown 1967-10-16
Movie O tetraperatos 1966-01-01
Movie Μία γυναίκα κατηγορείται Unknown 1966-06-12
Movie Brother Anna 1963-09-01