Image of Teti Shinaki

Teti Shinaki

Sorry, couldn't find any biography for Teti Shinaki. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Movie/TV Credits:
10
First Appeared:
In the movie Gymna skandala
Latest Project:
Movie The Cruise of Love 1988-01-01
Known For
Poster of Χαμός στο Αιγάλεω σίτυ
Poster of Σιδηρά κυρία
Poster of Αλλαγή... και το λουρί της μάνας
Poster of Ο τελευταίος... άντρας
Filmography
Movie Gymna skandala 2022
Movie The Cruise of Love Maya Gaiti 1988-01-01
Movie Ο Μαφιόζος Unknown 1987-01-01
Movie Χαμός στο Αιγάλεω σίτυ 1987-01-01
Movie Αχτύπητα... Καμάκια!! Unknown 1983-03-09
Movie Σιδηρά κυρία Niece 1983-06-09
Movie Αλλαγή... και το λουρί της μάνας Unknown 1982-01-01
Movie Ο τελευταίος... άντρας Peggy Lazarou 1981-01-01
Movie Γεύση από Ελλάδα 1980-01-01
Movie Καθένας Με Την Τρέλλα Του... Lena 1980-01-01