Image of Popi Deligianni

Popi Deligianni

Sorry, couldn't find any biography for Popi Deligianni. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jan 1, 1905
Movie/TV Credits:
28
First Appeared:
In the movie Προ Παντός... Ψυχραιμία 1951-06-14
Latest Project:
Movie Ο Θανάσης, η Ιουλιέττα και τα λουκάνικα 1970-07-12
Known For
Poster of Μία γυναίκα κατηγορείται
Poster of Η Ζωή Μου Ανήκει Σε Σένα
Poster of Εκλεψα τη Γυναίκα μου
Poster of Προδομένη αγάπη
Filmography
Movie Ο Θανάσης, η Ιουλιέττα και τα λουκάνικα 1970-07-12
Movie Νάτανε το 13 νά 'πεφτε σε μας Stavroula 1970-01-01
Movie Ξύπνα Κορόιδο... Lela 1969-01-01
Movie Κακός, Ψυχρός και Ανάποδος Unknown 1969-01-01
Movie Αδυναμίες 1969-01-01
Movie Ησαΐα, μη Χορεύεις Unknown 1969-07-27
Movie Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του Mrs Karkanorahaki 1969-11-12
Movie Greek Pride 1968-01-01
Movie Ωραία Αιγιώτισσα 1968-01-01
Movie Καπετάν φάντης μπαστούνι 1968-01-01
Movie Η ζηλιάρα Rena's mother 1968-10-03
Movie Ο Παλιάτσος Unknown 1968-10-05
Movie Σήκω Χόρεψε Συρτάκι Matina 1967-01-01
Movie Oh, If I Only Were a Man Georgia (Stella's mother) 1966-01-01
Movie Μία γυναίκα κατηγορείται Unknown 1966-06-12
Movie Τώρα που φεύγω απ'τη ζωή Unknown 1966-01-01
Movie Η Ζωή Μου Ανήκει Σε Σένα Marina's mother 1965-01-01
Movie Άγγελοι Χωρίς Φτερά 1965-01-01
Movie Το φυλαχτό της μάνας Amalia 1965-05-08
Movie Εκλεψα τη Γυναίκα μου Petros' aunt 1964-01-01
Movie Σχολή για Σωφερίνες 1964-01-01
Movie The Heirs 1964-04-06
Movie The Liar 1963-04-13
Movie Προδομένη αγάπη Pagona 1962-06-06
Movie Hymnographer Kassiani Unknown 1960-01-01
Movie Experts on the Football Field 1956-03-12
Movie Πρέπει να τα παντρέψουμε Unknown 1953-01-01
Movie Προ Παντός... Ψυχραιμία 1951-06-14