Image of Angelos Georgiadis

Angelos Georgiadis

Sorry, couldn't find any biography for Angelos Georgiadis. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Movie/TV Credits:
27
First Appeared:
In the movie Experts on the Football Field 1956-03-12
Latest Project:
Movie Στον Αστερισμό Του Λαμπάντα 1990-01-01
Known For
Poster of To didymo tis symforas
Poster of Υπαστυνόμος Θανάσης
Poster of Η μεγάλη απόφραξη
Poster of Experts on the Football Field
Filmography
Movie Στον Αστερισμό Του Λαμπάντα 1990-01-01
Movie Oi batsoi poulane tin iroini Police Chief 1989-01-01
Movie Υπαστυνόμος Θανάσης 1989-01-06
Movie To didymo tis symforas 1989-05-31
Movie Πεινασμένος και τζέντλεμαν 1989-07-06
Movie Έμπλεξα τα... αγόρια μου! 1988-01-01
Movie Η μεγάλη απόφραξη Μπαλκονάτος [ξεχάσατε τα κλειδια σας;] 1988-03-26
Movie Η Ζωή με τον Άλκη 1988-10-01
Movie Λάκης ο ροκάς Unknown 1987-01-01
Movie Κλεφτρόνι αγάπη μου Unknown 1987-01-01
Movie Της Κακομοίρας 1987-01-01
Series Μαρία Δημάδη Unknown 1987-03-01
Movie Η Γυναίκα Της Πρώτης Σελίδας Professor Wassermann 1987-01-01
Movie Ο φαταούλας 1986-01-01
Movie Ανάμεσα Σε 7 Γυναίκες 1986-12-06
Movie Darling, Let's Get Loved police commander 1984-10-18
Movie Kamikazi, agapi mou police officer 1983-01-01
Movie Ο φονιάς 1983-10-06
Movie Ο αυτάκιας 1982-01-01
Series Galini 1976-07-02
Movie Αναστενάζουν οι πενιές Unknown 1970-01-01
Movie Συννεφιασμένοι ορίζοντες 1968-01-01
Movie Αποστολή θανάτου Unknown 1968-01-01
Movie Chaidari 3:30 Escape Unknown 1967-01-01
Movie O prodotis 1967-10-01
Movie Αδικία 1966-01-01
Movie Experts on the Football Field 1956-03-12