Image of Stella Konstadinidou

Stella Konstadinidou

Sorry, couldn't find any biography for Stella Konstadinidou. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Movie/TV Credits:
30
First Appeared:
In the movie Πάτερ Γκομένιος 1982-02-28
Latest Project:
Series Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης 1990-10-06
Known For
Poster of Αλεξιπτωτιστής για κλάματα
Poster of Η κωμωδία του έρωτα
Poster of Πόντιος είμαι, ότι θέλω κάνω
Poster of Σιδηρά κυρία
Filmography
Series Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης Unknown 1990-10-06
Movie Αλεξιπτωτιστής για κλάματα Sofi 1989-01-01
Movie Ο φακίρης Unknown 1989-01-01
Movie Ο Πρωτάρης Μπάτσος και η Τροτέζα Annoula 1989-11-15
Movie Γκομενάκια Στο Θρανίο Μαίρη 1989-03-21
Movie Ο Ερωτόγυφτος Με Το Ντάτσουν Tasoula 1988-01-01
Movie I love θρανίο Unknown 1988-01-01
Movie Έλα μονή στον τόπο σου Unknown 1988-01-01
Movie Άι λαβ-γιού Μήτσο Tatiana 1988-01-23
Movie Η αεροσυνοδός Unknown 1988-01-01
Movie Ακάκιε Τα Μανούλια Να Είναι Φίνα Alkistis 1988-09-24
Movie Πασοκομαζέματα Ανδρεοσκορπίσματα Unknown 1988-01-01
Movie Τρελλά Κανάλια Unknown 1987-01-01
Movie Η Σάρα, η Μάρα και το κακό συναπάντημα Sara 1987-01-01
Movie Ο Μαφιόζος Unknown 1987-01-01
Movie Η κωμωδία του έρωτα Unknown 1987-01-01
Movie Χαμένοι Στο Μανχάταν Stella 1987-01-11
Movie Ο Τελευταίος Γυφτοκράτορας Zaira 1986-01-01
Movie Οι σκληρές της πενιάς και του ροκ Unknown 1986-01-01
Movie Η μεγάλη των κερατάδων σχολή Maid 1986-01-01
Movie Πόντιος είμαι, ότι θέλω κάνω Unknown 1986-09-04
Movie Κλεφτρόνι και τζέντλεμαν Karabelas' Wife 1986-02-04
Movie Αυτός, αυτή και το βιολί τους Unknown 1986-01-01
Movie Ο Δυναστείας Priest's daughter 1985-01-01
Movie Θηλυκό κεντρί Unknown 1985-01-01
Movie Απόψε θα τη βρούμε Unknown 1985-01-01
Movie If the Violin Were a Bird Evgenia 1984-03-15
Movie When The Wheels Danced Sofia 1984-10-16
Movie Σιδηρά κυρία Anchorwoman 1983-06-09
Movie Πάτερ Γκομένιος thief 1982-02-28