Image of Dimitris Banos

Dimitris Banos

Sorry, couldn't find any biography for Dimitris Banos. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Movie/TV Credits:
35
First Appeared:
In the series Ο φωτογράφος του χωριού 1977-01-11
Latest Project:
Movie As Long As There's Alcohol 2002-11-15
Known For
Poster of Ιόλη
Poster of Σιδηρά κυρία
Poster of Λεηλασία μιας ζωής
Poster of Ο φωτογράφος του χωριού
Filmography
Movie As Long As There's Alcohol Unknown 2002-11-15
Series Πειρασμός 1995-11-08
Movie Η εκδίκηση του Πατέρα Police officer 1990-01-01
Movie Ταμτάκο Προχώρα... Ξεβρώμισε Τη Χώρα Unknown 1989-01-01
Movie Κρεβατοκάμαρα Με Θέα 1989-01-01
Movie Πεινασμένος και τζέντλεμαν Unknown 1989-07-06
Movie Η γοητεία του χρήματος 1988-01-01
Movie Δυο κορίτσια στο κρεβάτι μου 1988-01-01
Movie Το ρεπορτάζ Unknown 1988-01-01
Movie Η μεγάλη απόφραξη Unknown 1988-03-26
Movie Ο δρόμος προς τη δόξα Unknown 1988-01-01
Series Καραβάν Σαράι Unknown 1988-10-13
Movie Ταμτάκος, Ο Ηλεκτρονικός Γύφτος 1987-01-01
Movie Κλασική Περίπτωση Βλάβης tavern owner 1987-01-01
Movie Τα ντερέκια Unknown 1987-01-01
Movie Χαμός στο Αιγάλεω σίτυ Unknown 1987-01-01
Movie Η τραπεζίτισσα της Black Bank Unknown 1987-01-01
Movie Οι κυβερνήσεις πέφτουνε αλλά ο Ψάλτης μένει Unknown 1987-03-13
Movie Ο Κέρβερος και το δόλωμα Policeman 1987-01-01
Movie Αντίστροφη πορεία Unknown 1987-01-01
Movie Επάγγελμα: Γυναίκα Unknown 1986-01-01
Movie Κλεφτρόνι και τζέντλεμαν Police Officer 1986-02-04
Series Ιόλη Unknown 1986-09-28
Movie Ράκος... Νο14 Και Ο Πρώτος Μπουνάκιας Marios 1985-03-07
Movie Καταζητείται το πρόσωπο της ημέρας Unknown 1983-01-01
Movie Η δημοκρατία του νέφους 1983-01-01
Movie Χίλια κυβικά τρέλλα Unknown 1983-03-03
Movie Ο φονιάς Unknown 1983-10-06
Movie Χωρίς μάρτυρες Unknown 1983-10-07
Movie Σιδηρά κυρία Romeos 1983-06-09
Movie Τα όπλα μου ρίχνουν λουλούδια Unknown 1981-01-01
Movie Πάμε Για... Καφέ; Unknown 1981-06-09
Movie Ο άνθρωπος λαχείο Unknown 1979-01-01
Series Λεηλασία μιας ζωής Unknown 1978-10-31
Series Ο φωτογράφος του χωριού 1977-01-11