Image of Eleni Filini

Eleni Filini

Sorry, couldn't find any biography for Eleni Filini. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
May 14, 1961 In Corinth, Greece
Movie/TV Credits:
27
First Appeared:
In the movie Commandant Maria
Latest Project:
Movie I teliki apopliromi 2013-10-18
Known For
Poster of Στην κόψη του ξυραφιού
Poster of Κορίτσια για τσίμπημα
Poster of Χωρίς μάρτυρες
Poster of Οι Φανταρίνες
Filmography
Movie Commandant Maria Maria 2022
Movie I teliki apopliromi 2013-10-18
Movie Ρόδα Τσάντα Και Κοπάνα 2011-01-06
Movie Πόντιοι: New Generation = Νέων Γενεάν Unknown 2011-10-13
Movie Medusa Unknown 1998-11-15
Series Στην κόψη του ξυραφιού Unknown 1994-01-01
Series Παράξενο σπίτι 1991-06-01
Movie Ο Πειρασμός Mary Rapitou 1988-01-01
Movie The madness goes on ... schools Nana Paraschou 1987-01-01
Movie Η ντίβα του καράτε 1987-01-01
Movie Το κορίτσι του μπάτσου Unknown 1987-01-01
Movie Γοργόνα Marina Doxiadi 1987-01-01
Movie Μαντόνα για πάντα 1986-01-01
Movie Καπετάν Κόκορας 1986-01-01
Movie Ένα κορίτσι και πολύ... αντράκι!! Ελένη 1986-10-02
Movie Απόψε θα τη βρούμε Unknown 1985-01-01
Movie Η γυναικάρα με τα πράσινα Unknown 1985-01-01
Movie Κορίτσια για τσίμπημα Unknown 1985-04-19
Movie Χωρίς μάρτυρες Unknown 1983-10-07
Movie Εδώ και τώρα αγγούρια!!! Πόσα φάγατε σήμερα; journalist 1982-01-01
Series Ορκιστείτε παρακαλώ 1982-10-05
Movie Ο σεξοκυνηγός Tasoula 1981-01-01
Movie Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. Agni 1980-01-01
Movie Eksodos Kindynou 1980-11-24
Movie Ένα Γελαστό Απόγευμα Unknown 1979-01-01
Movie Οι Φανταρίνες woman soldier 1979-10-22
Movie Ο Παλαβός Κόσμος του Θανάση Unknown 1979-03-19