Image of Kostas Tsakonas

Kostas Tsakonas

Sorry, couldn't find any biography for Kostas Tsakonas. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Oct 12, 1943 In Athens, Greece
Movie/TV Credits:
51
First Appeared:
In the movie Λάβετε θέσεις 1973-09-26
Latest Project:
Movie Πως να σωπάσω 2015-10-13
Known For
Poster of Moon Runway
Poster of Όλγα Ρόμπαρντς
Poster of Which Way to the Septic Tank?
Poster of The Colors of Iris
Filmography
Movie Πως να σωπάσω Unknown 2015-10-13
Movie Πόντιοι: New Generation = Νέων Γενεάν Giorikas (archive footage) 2011-10-13
Movie Illustration (voice) 2006-11-23
Movie Pasok mou Sorry Unknown 2003-12-01
Movie Ti vraki tha paradoseis mori Unknown 2001-08-01
Movie Mourlenioum 2000 Unknown 2000-12-30
Movie Moon Runway Unknown 1994-11-01
Series Το τέλος της μοναξιάς Unknown 1991-12-12
Movie The ship of fools Πετρίδης, Β' μηχανικός 1989-01-01
Movie Ο φακίρης Kostas / Dr. Yahavaga 1989-01-01
Movie Ερωτικό ταξίδι Unknown 1989-01-01
Movie Βίβα γλυκειά μου Κατερίνα Unknown 1989-02-07
Movie Count Tsakona and His Draculettes Panagis Tsakonas 1989-09-03
Movie Όλγα Ρόμπαρντς Unknown 1989-01-01
Movie Ο Τοκογλύφος Kleovoulos 1989-01-01
Movie Η μεγάλη απόφραξη Τρύφωνας 1988-03-26
Movie Μας τα 'παν κι άλλοι που την είχαν πιο μεγάλη Unknown 1987-01-01
Movie Μάθε Παιδί Μου Μπάσκετ Polykarpos 1987-01-01
Movie Ο Ψευδομάρτυρας Pantelis Hatzikoutoules 1987-01-01
Movie Πόντιος Είμαι... Αλλά Κάνω Θεραπεία Thomas Rezilikis 1987-01-01
Movie Κάνε μου λιγάκι ..μα Unknown 1987-01-01
Movie Για Μια Χούφτα Τούβλα Αρίστος Αβράμογλου 1987-01-01
Movie Καθαρίζω για τη γυναίκα μου Androklis 1987-01-01
Movie Φαλακρός Στόχος Vasilis Brilios 1987-12-03
Movie Κλασική Περίπτωση Βλάβης Μαστρο-Γιάννης 1987-01-01
Movie Λόρδαν ο βάρβαρος Unknown 1987-01-01
Movie Ο Άνθρωπος από το Τσέρνομπιλ Sisyfos 1986-01-01
Movie Ο προφήτης με την πυρηνική κεφαλή Adamantios Trihopoulos 1986-01-01
Movie Ο Εξολοθρευτής Ήταν Πόντιος Unknown 1986-01-01
Movie Επάγγελμα: Γυναίκα Amaranthos 1986-01-01
Movie Πόντιος είμαι, ότι θέλω κάνω Unknown 1986-09-04
Movie Cuckold and Beaten Unknown 1986-11-17
Movie Οι πόντιοι Giorikas 1986-01-01
Movie Ο Iππότης της Λιγούρας Babis 1986-01-01
Movie Άλλες τον προτιμούν γουλί Βάγγος 1986-12-07
Movie Η γυναικάρα απ'το Κιλκίς Nondas 1985-01-01
Movie Επαγγελματίας Οπαδός Κώστας Τσακανίκας 1985-12-19
Movie Θηλυκό θηριοτροφείο Unknown 1984-01-01
Movie Ροκάκιας Την Ημέρα... Το Βράδυ Καμαριέρα Uncle Babis 1984-01-01
Movie Εθνική Παπάδων Πασχάλης 1984-04-07
Movie Τι έχουν να δουν τα μάτια μου Mitsos Koufovasilis 1984-10-03
Movie Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα 3 Timotheos 1984-06-21
Movie Στο δρόμο του θεού Unknown 1982-10-10
Movie Learn How to Read and Write, Son Dimosthenis 1981-10-09
Movie Και ξανά προς τη δόξα τραβά Unknown 1980-10-03
Movie Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι Nikodimos 1980-10-22
Movie Vengos the Crazy Kamikaze Theodosis 1980-12-08
Movie Which Way to the Septic Tank? Unknown 1978-01-01
Movie The Colors of Iris Unknown 1974-05-07
Movie Λάβετε θέσεις Farmer 1973-09-26
Movie John the Violent Unknown 1973-09-29